چای سنتی یا اولونگ

 خواص زرد یا چای اولونگ:

 چاي اولونگ: معروف به چای شاهانه چای رنگ قرمز طلایی و هاله ای سبز دارد.این چاي تاکنون فقط در کشور چین تولید می  گردید .و برای اولین بار توسط شرکت چای رفاه لاهیحان به تولید رسیده و ضمن داشتن تمام  خواص  چای سیاه  ازدیگر خواص مهم . چاي اولونگ، کاهش کلسترول خون است که ميتواند در هر وعده غذاي چرب، مقدار کلسترول خون را در حد متعادل نگه دارد. همچنين دانشمندان ژاپني معتقد هستند که مصرف اين نوع چاي باعث کاهش فشارخون شده و در جلوگيري از بعضي مشکلات قلبي- عروقي موثر باشد.برای تصفیه خون مفید است .به هضم غذا ، از طریق ازدیاد ترشحات کلیوی کمک می کند، سبب نشاط ، بیداری و مانع خواب آلودگی می شود. برای نقرس و اسکوربوت نیز مفید است

 


چای خواص طبیعی و درمانگر بی شماری هم دارد که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

  • بیماری های قلبی- عروقی:
    ارتباط معکوسی میان دریافت فلاونوئیدها و بیماری های قلبی- عروقی وجود دارد و در افرادی که به مدت یک سال بیش از یک فنجان چای در روز مصرف می کنند در مقایسه با کسانی که چای نمی نوشند خطر حمله قلبی ۴۴ درصد کمتر است.
  • فشار خون:
    فشار خون بالا می تواند فرایند تصلب شرائین را تسریع نماید. خطر پرفشاری خون در کسانی که روزانه ۵۹۹-۱۲۰ میلی لیتر چای می نوشند در مقایسه با افرادی که به هیچ عنوان چای نمی نوشند ۴۶ درصد کم تر است.
  • کاهش چربی های خون:
    آنتی اکسیدان های چای می تواند با کاهش تغییرات اکسیداسیون LDL یا کلسترول با چگالی پایین، روند تصلب شرائین را کند نماید. در واقع بیشتر از آن که اثرات سودمند چای بر عملکرد قلبی عروقی به اثرات آن بر کاهش اکسیداسیون LDL بازگردد به تاثیر چای بر عملکرد دیواره عروق مربوط می شود.
  • پیشگیری از سرطان ها:
    اثرات
    ضدسرطان چای، هم به نوع چای و هم به نوع سرطان بستگی دارد که این اثر مثبت در میان مردم آسیا که بیشتر از چای سبز استفاده می کنند در مقایسه با چای سیاه مورد استفاده اروپائیان بیشتر است که به محتوی بالاتر کاتکین ها (نوعی آنتی اکسیدان) در چای سبز در مقایسه با چای سیاه بازمی گردد. مصرف چای سبز احتمال ابتلا به سرطان های معده، پروستات، سینه، کولورکتال و کیسه صفرا را کاهش دهد.
  • سلامت دهان و دندان:
    نوشیدن چای به دلیل وجود فلوراید طبیعی موجود در آن با کاهش پوسیدگی دندان همراه است. به علاوه عصاره چای سبز، باکتری های دهانی مانند اشرشیاکلی، استرپتوکوکوس و را کاهش می دهد.پلی فنول های چای اوولانگ از حمله باکتری ها به سطح دندان ها با کاهش آب لوتی استرپتوکوک ها و کاهش تولید اسید از پوسیدگی دندان ها جلوگیری می کند.جوشانده های چای که از انواعی از چای سبز و چای سیاه تهیه می شود، فعالیت آمیلاز بزاق را در انسان ۷۰ درصد کاهش داده و به طور موثر از ایجاد فساد و پوسیدگی دندان ها توسط غذاهای حاوی نشاسته ممانعت می کند.چای به خاطر منبع فلوراید موجود در خود می تواند پیشرفت فرایند پوکی استخوان را مانع شود
    و باعث افزایش تراکم استخوان و مانع از شکستن آنها شود.
  • جذب آهن:
    مصرف همزمان چای سیاه با منابع آهن غیرهم ۹۴-۷۹ درصد دسترسی زیستی آهن را مهار می کند. برای پیشگیری از اثرات منفی نباید چای را بلافاصله بعد از وعده های غذایی استفاده کرد، همچنین مصرف لیمو به همراه چای می تواند مفید باشد
    .

 

ارسال شده در : 1391/12/18 - 19:08:53

این صفحه را برای یک دوست بفرستید.

با تشکر ! پيام شما ارسال شد