آرشيو اخبار :: بهترین و سالمترین چای ؟ چای ایرانی

چای ایرانی به دلیل جذب آب بیشتر از لحاظ طعم بهتر و دارای رنگ شفاف تری می باشد. همچنین به دلیل خواص طبیعی (عطر.طعم ورنگ)دیر دم می باشدو از هیچگونه رنگ وطعم دهنده مصنوعی استفاده نمی شود. همچنین به علت عدم استفاده از سموم دفع آفات نباتی چای ایرانی عاری از هرگونه سموم بوده . و از آلودگی میکروبی کمتری برخوردار می باشد. و تا 24 ساعت پس از دم  ثبات رنگ و طعم دارد و رسوب و چربی نمی بند  و امکان زرد شدن استکان چای نیست .

ارسال شده در : 1391/10/29 - 23:32:49000000

این صفحه را برای یک دوست بفرستید.

با تشکر ! پيام شما ارسال شد