آرشيو اخبار :: طرز دم کردن چای طبیعی ایرانی

روش دم  چای سیاه ایرانی:

چاي مرغوب بايد رنگ قهوه اي مايل به سياه داشته باشد قبل از مصرف فاقد رنگ وطعم چای است برا ی رفع این مشکل پس از شستن چای وریختن آن در قوری بجای افزودن آب جوش ؛ آب سرد یا ملایم در قوری بریزید ؛ وبه جای یک قاشق چای دو یا سه قاشق چای ریخته آن را روی سماوریا کتری بگذارید ؛پس از گذشت حدود 25 دقیقه چای آرام آرام دم می کشد وبوی چای متصاعد می شود.. برای امتحان این چای را بعد از دم کردن در داخل استکان یا لیوان نهاده وساعتی بگذرد اگر تغییر رنگ داد و کدر شد معلوم است که چای خالص نیست .. چای خالص ایرانی اگر یک شبانه روز هم در قوری یا لیوان بمانند تغییر رنگ نداده ؛جرم نبسته و قابل استفاده است. دم كردن چاي در ظروف نشكن، پيركس يا چاي ساز سب مي شود خواص چاي تا حدودي كاهش يابد.

ضمنا برای افزایش طعم تلخ ورنگ خوب در چای ایرانی می توانید به مقدار یک هشتم تا یک دهم چای قوری در آن چای ترش اضافه نماید. یا کمی گل محمدی اضافه کنید. گل محمدی وگلاب خاصیت ضد عفونی کننده در بدن دارد وادرار آور است .ودم کردن آن یا خوردن مقدار معینی از گلاب برای افرادی که بیماری عفونی دارند یا شیمیائی هستندمفید است .و یا از سایرطعم های طبیعی مانند ( هل . دارچین. زنجبیل . لیمو . زعفران و......) استفاده شود


ارسال شده در : 1391/12/23 - 13:32:18000000

این صفحه را برای یک دوست بفرستید.

با تشکر ! پيام شما ارسال شد